Retourinformatie

Wordt uw vraag niet beantwoord op deze pagina? Neem dan contact met ons op door het sturen van een mail naar vragen@pakketsupermarkt.nl en we voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Onze pakketten bestaan uit levensmiddelen, welke hun hygiëne verliezen na het breken van de verzegeling. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Retournering

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van ons modelformulier of kunt u contact met ons opnemen via vragen@pakketsupermarkt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Modelformulier voor herroeping

Print hier het modelformulier voor herroeping. Hiernaast is het herroepingsformulier als bijlage te vinden in de bevestigingsmail van uw aankoop.