Betaling & levering

Wordt uw vraag niet beantwoord op deze pagina? Neem dan contact met ons op door het sturen van een mail naar vragen@pakketsupermarkt.nl en we voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Ideal
  • Facturatie (50% vooraf, 50% achteraf)

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen van maximaal 10 pakketten die op werkdagen vóór 20:00 worden gedaan hebben een  levertijd van 4-7 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd van 4-7 werkdagen niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Ook voor grotere bestellingen met een volume van 10+ pakketten zullen we uw telefonisch informeren over de verwachte levertijd.

Indien u de pakketten op een door u gewenste bezorgdatum wilt hebben, bijvoorbeeld de levering van kerstpakketten op uw zakelijke kerstborrel, laat dit dan aan ons weten via de offerte aanvraag óf neem contact met ons op.

Leveringsgebied

Vooralsnog bezorgen we uitsluitend in de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe. Bij de uitcheck-pagina kunt u uw postcode invullen om te zien of uw gewenste bezorgadres onder deze dekking valt. Indien dit niet het geval is en u wel graag een pakket bij ons bestelt, neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €5,00 per pakket

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 70,-